- Publicitate -
Acasă Sport Fotbal FOTO / Dunărea s-a impus în ultimul amical al verii. Rednic și...

FOTO / Dunărea s-a impus în ultimul amical al verii. Rednic și Negoiță, invitați de onoare la Călărași!

0
34

Dunărea Călărași a trecut cu brio ultimul test al verii jucat ieri pe stadionul „Ion Comșa„ din Călărași. Deși, inițial se anunțase că vine prima echipă a clubului Dinamo, la Călărași s-a prezentat trupa secundă pregătită de Florentin Petre. În schimb, au onorat prezența, Mircea Rednic, tehnicianul formației care se află pe locul II în Liga 1, finanțatorul clubului Dinamo, Ionuț Negoiță și fostul atacant al „câinilor„, Ionel Dănciulescu. 

După ce s-a prezentat lotul în fața a peste 4.000 de spectatori, jucătorii călărășeni au reușit să-i încânte pe fani cu un joc destul de bun dar și cu goluri. Valentin Alexandru un atacant „de rasă„ al Dunării a reușit un hat-trick, iar coechipierul său, Andrei Valentin a închis tabela la 4-1 pentru formația de pe malul Borcei. Trupa lui Ionel Ganea, arată ca o echipă pregătită din toate punctele de vedere pentru meciurile oficiale. Marți, 25 august, Dunărea se deplasează la Constanța pentru partida oficială din Cupa României cu Viitorul II. „Ne așteaptă un meci greu la Constanța. Viitorul II este o formație cu mulți fotbaliști talentați care câștigă mereu competițiile interne fotbalistice. Se investește foarte mult la Academie și acesta este meritul lui Gică Hagi. Noi suntem pregătiți și am încredere în băieți că vom face un rezultat bun. Obiectivul nostru pentru Liga a 2-a seste menținerea în acest eșalon„, a afirmat Ionel Ganea la conferința de presă după meciul cu Dinamo II.   

Drăgulin: „Felicit clubul Dunărea pentru organizare„

- Publicitate -

Edilul Municipiului Călărași, Dan Drăgulin, a fost prezent la meciul de ieri, Dunărea-Dinamo II. Primarul a ținut neapărat ca înaintea meciului să adreseze câteva cuvinte jucătorilor și staff-ului tehnic al clubului. Acesta a mers la vestiarul Dunării și și-a arătat susținerea pentru călărășeni în noul sezon din Liga a 2-a. „În primul rând vreau să vă spun că mie nu-mi stă în caracter să mă afișez prea mult pe aici. Unii înțeleg acest lucru altfel, ca și cum aș face campanie electorală. Exclus. Eu am venit astăzi la voi să vă felicit pentru tot ceea ce faceți pentru acest oraș și indiferent de ceea ce se întâmplă să știți că eu voi fi mereu alături de voi. Acest club are o tradiție în fotbalul românesc și avem nevoie de performanță. Felicit conducerea clubului Dunărea care a reușit o organizare ireproșabilă, atât la meciul cu Viitorul lui Gheorghe Hagi cât și acum, cel cu Dinamo II. Este o onoare pentru noi ca foști jucători și echipe cu tradiții să ne viziteze acest oraș„, a afirmat primarul Dan Drăgulin. 

 Echipele

Dunărea Călărași: Popa (Paun) – Tenea (Saveanu), Panait (Matei), Bumbac (Botea), Muresan (Mihut) – Preoteasa (V. Petre), S- Popescu (Asanache), B. Kanda (M. Stefan), S. Alami (L. Bus), D. Vadrariu (V. Andrei) – V. Alexandru (F. Himcinschi). 

        Antrenor principal – Ionel Ganea 

Dinamo II: G. Abraham – L. Corbu, M. Popescu, C. Dima, M. Zamfir – I. Serban, Van Hareen, P. Petre, L. Manole – R. Vaduva, R. Moldoveanu. Dupa pauza au mai jucat: A. Burci, Cl. Saftescu, A. Dudea, I. Jugaru, R. Krausz, V. Tudorache, V. Costache, A. Nistor, S. Petre, R. Paul. 

        Antrenor: Fl. Petre.

Comentarii

comentarii