AHC Dunărea, o echipă ciudată. Bate liderul și pierde cu penultima clasată

0
57

Echipa de pe malul Borcei a încasat o înfrângere urâtă în deplasarea de la Pandurii Tg. Jiu, meci disputat în runda a 25-a, miercuri 1 aprilie. Echipa gazdă s-a impus cu scorul de 25 la 23 și i-a trimis pe călărășeni să joace în play-off cu cel mai probabil Minaur Baia Mare. Primarul Municipiului Călărași, Daniel Drăgulin a afirmat după acest joc faptul că echipa nu a arătat adevărata sa valoare și că jucătorii au fost mai relaxați la Tg. Jiu pentru că au câștigat cu liderul.

„Înfrângerea, din această seară, de la Tg Jiu, nu arată valoarea echipei Ahc Dunarea Calarasi. Poate faptul că am obținut sâmbătă o victorie extraordinară în fața celor de la Odorheiu Secuiesc a făcut ca handbaliștii să se relaxeze. Sper ca toți suporterii călărășeni care au venit de-a lungul acestui sezon regulat la meciuri să fie alături, pe 8 aprilie, de echipă, de staff-ul tehnic și să conducă echipa spre victorie, iar la final să îi aplaudăm și să le mulțumim pentru rezultatele din acest campionat, fiind prima dată când echipa noastră a evoluat în Liga națională de handbal masculin. Ne merităm cu prisosință titlul de revelația acestui campionat!

Vom privi cu încredere jocurile din play-off, sigur vom urmări meciuri de care călărășenii vor fi mândri. Voi fi sigur unul dintre cei care vor susține echipa în deplasarea de la Baia Mare, din play-off!„, a scris Drăgulin pe un site de socializare. AHC Dunărea se află pe locul 6 în clasament cu 39 de puncte. În ultima etapă, Dunărea joacă pe 8 aprilie acasă cu Steaua București. 

Comentarii

comentarii