Amara. Bătaie de joc la adresa turiştilor cazaţi în Hotelul Ialomiţa! Răspunsul primit de la Recepţie a fost uluitor!

0
88

Veniţi în staţiunea ialomiţeană pentru a beneficia de procedurile indicate de medic, în funcţie de afecţiunile fiecăruia, turiştii au constatat că nu pot sta în cameră de frig. 
"Majoritatea am venit aici pentru că avem probleme de sănătate, cu reumatism, dar cred că o să plecăm mai bolnavi decât am venit. În camere nu avem căldură, apa abia curge şi este foarte frig! Mâine cred că o să dăm o fugă până la Slobozia să ne cumpărăm căciuli şi pilote să ne învelim dacă problema cu încălzirea nu se va rezolva în zilele următoare", ne-au declarat în urma unei convorbiri telefonice un cuplu de pensionari ce au sosit duminică pe la prânz în staţiunea Amara. 
De altfel, potrivit surselor noastre, unii dintre pensionarii care au venit aici la tratament şi au fost cazaţi la Hotelul Ialomiţa au cerut explicaţii despre situaţia cu care au fost nevoiţi să se confrunte la Recepţie, însă răspunsul primit a fost unul cât se poate de "explicit": "Nu ştim!" 
"Nu se poate aşa ceva! Am plătit pentru biletele noastre şi nu merităm săavem parte de un asemenea tratament. Cum să nu ne spună nimeni ce se întâmplă, dar mai ales, de ce nu se rezolvăproblema cu căldura? Majoritatea suntem oameni în vârstă, cu diferite afecţiuni şi tocmai din acest motiv ne află aici! Am venit la tratament să mai ameliorăm din problemele de sănătate şi plecăm mai bolnavi? Este aşa de frig în cameră că nici pijamalele nu le-am mai pus pe noi! În noaptea asta dormim îmbrăcaţi aşa cum am venit şi tremurăm de frig înveliţi doar cu păturile din cameră. E bătaie de joc!", ni s-au plâns oamenii. 
Supăraţi pe şefii hotelului care le-au oferit un asemenea "tratament", oamenii au făcut scandal şi chiar au vrut să cheme protecţia consumatorului. Cert este că, deşi în camere este în continuare foarte frig, nimeni nu le-a dat niciun fel de explicaţie şi nici cine se face vinovat pentru această situaţie. Pentru prima noapte în staţiunea Amara, oamenii şi-au pus pe ei mai multe haine şi, practic, s-au culcat îmbrăcaţi! Poate mâine se va găsi cineva să vină şi să-şi ceară scuze pentru bătaia de joc de care au avut parte încă din prima zi. 

Potrivit site-ului www.hotelialomita.ro, aflăm că: Complexul Hotelier Ialomita*** este situat in Staţiunea Amara, una din cele 10 staţiuni balneo-climaterice din România, în zona Câmpiei Bărăganului Central, pe malul de nord-vest al Lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia, la 125 km de Bucureşti, la 140 km Litoralul Mării Negre si la 155 km de Delta Dunării. Complexul Hotelier Ialomiţa***, aflat la doar 20 de metri de Lacul Amara, dispune de spaţii de cazare generoase (camere single, double, apartament – dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, LCD, Wi-fi), restaurant, bar, minimarket, săli de conferinţă, bază de tratament, plajă proprie, centru SPA, grădina de vară, salon de evenimente, microbuz pentru organizare de excursii."

Cum "reclama este sufletul comerţului" înţelegem că în cadrul Complexului Hotelier Ialomiţa de trei stele turiştii pot beneficia de o "cazare generoasă", dar degeaba te lauzi cu una pe site şi la faţa locului găseşti alta! 

 

 

Comentarii

comentarii