Drăgulin: „Fără ei poate echipa ar fi arătat altfel”

0
55

Dinamo Bucuresti a învins pe HC Vaslui cu 27-26, iar trupa de pe malul Borcei a bătut Potaissa, două rezultate care duc trupa călărăşeană în play-off. Dunărea a reuşit să se impună la capătul unui meci plin de emoţii. Echipa a făcut un mcei foarte bun iar publicul călărăşean a fost din nou la înălţime. Spectatorii au uitat repede înfrângerea trupei Dunărea din etepa trecută de la Baia Mare şi şi-au susţinut favoriţii până la capăt. Dunărea a terminat cu bine partida, fapt ce l-a mulţumit şi pe primarul călărăşean, Daniel Drăgulin.  

"Meciul a fost cu o miză foarte importantă, noi să ne consolidăm poziția în clasament, iar Potaissa să încerce victoria în deplasare pentru a-și netezi drumul către play-off. 
Meritul victoriei din această seară (nr. sâmbătă, 14 martie) este al întregii echipe, al conducerii care a pregătit meciul foarte bine, dar și al publicului minunat, demn de toate aplauzele și de tot respectul pentru ceea ce face alături de echipă.
Mulțumesc tuturor călărășenilor prezenți în Sala Polivalentă pentru că fără ei poate echipa ar fi arătat altfel, dar și sala nu ar avea valoarea pe care o are"
, a scris edilul Daniel Drăgulin pe Facebook. 

Antrenorul trupei călărăşene, Aihan Omer, a spus după meci că a fost unul echilibrat, spectaculos şi că publicul a făcut diferenţa. "A fost un meci super echilibrat, foarte spectaculos, cu de toate, la care a contribuit din plin și echipa oaspete. Am avut un public senzațional încă o dată de partea noastră. Pe final am luat o eliminare foarte ușoară, care era să ne coste. Această victorie e una liniștitoare. Publicul a făcut diferența, ne-a încurajat după fiecare ratare, a fost cu noi, am trecut repede peste momentele grele. Ne-am dăruit foarte mult să obținem victoria", a spus Omer. 

Etapa următoare, Dunărea se va deplasa la Vaslui pentru meciul din runda a 23-a cu HC.  

Echipele: 

Ahc Dunărea Călărași: Brazhnyk, Andrei (portari), Zacaciurin, Gavriloaia 6, Gurkovsky 5, Tsap 4, Nicolae 2, Mitrea 2, Șania 1, Bulov 1, Kumogorodsky 1, Șoldănescu.
Potaissa Turda: Szopka (portar), Pavel 7 goluri, Cîntec 6, Adomnicăi 4, Dediu 3, Cîmpan 3, Lazăr 3, Savic 2, Marian, Thalmaier, Alisie, Urban.

 

 

Comentarii

comentarii