FOTO / Drăgulin: „Mulțumesc călărășenilor care au fost astăzi lângă echipă„

0
65

Dunărea Călăraşi a învins-o cu 32-29 pe Dinamo, în etapa a 19-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Echipa antrenată de Aihan Omer a urcat pe podium, în detrimentul alb-roşiilor.

După un început de meci echilibrat, handbaliştii lui Omer au luat un avans de trei goluri la jumătatea primei reprize, însă alb-roşiii au revenit şi au egalat cu şase minute înaintea pauzei.

Gazdele au reuşit totuşi să termine primul act în avantaj, scor 18-16. La reluare, jucătorii Dunării au marcat din toate poziţiile şi s-au distanţat la cinci goluri. Dinamo a echilibrat disputa pe final, însă cele şapte goluri marcate de Chiruţ nu i-au ajutat prea mult pe oaspeţi.

Portarul Vadym Brazhnyk a făcut minuni în poartă, iar gazdele s-au impus cu 32-29. Fostul stelist Alin Şania şi ucraineanul Pavlo Gurkovsky au fost cei mai buni jucători ai Dunării, cu câte şase goluri fiecare, scrie site-ul Digi Sport. 

Primarul municipiului Călărași, Dan Drăgulin s-a declarat mulțumit de prestația lui Șania &Co. „Sunt foarte fericit pentru victoria de astăzi a băieților de la Ahc Dunarea Calarasi, împotriva celor de la Dinamo București! Tabela a arătat la finalul celor 60 de minute de joc 32-29!

Mulțumesc tuturor călărășenilor care astăzi s-au aflat fizic alături de echipă, dar și celor care cu sufletul au susținut echipa din fața televizoarelor. Suportul vostru s-a regăsit în atitudinea handbaliștilor. Dunărea Călărași merită să fie în primele 4 echipe din Liga Națională. Felicit jucătorii, echipa tehnică și sper s-o ținem tot așa!„, a scris Dan Drăgulin pe pagina sa de facebook. 

Vezi aici clasamentul Ligii Naționale!

Comentarii

comentarii