Călăraşi. Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE – Ediţia a II-a – 2015

0
63

Evenimentul se adresează viitorilor miri, dar experienţa ediţiei anterioare ne arată că târgul este vizitat şi de către publicul larg, de cei care doresc să organizeze orice altfel de eveniment din viaţa lor, deoarece am oferit o paletă largă de servicii, de la cele tradiţionale de nuntă (rochii de mireasă, restaurante, aranjamente florale, etc.) până la bănci şi agenţii de turism.

Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE beneficiază de o locaţie premium, Hestia Hotel-pavilionul de evenimente, cu o suprafaţă expoziţionala de 800 mp, cu scenă, unde se vor desfăşura timp de trei zile concerte, prezentări de modă şi momente interactive.

Aşteptăm firmele locale de profil să ne contacteze în scopul închirierii unui spaţiu în cadrul Târgului de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, punctul nostru comun fiind acela de a încuraja şi a pune în valoarea activitatea agenţilor comerciali călărăşeni.

Vă garantăm că toate eforturile noastre vor fi concentrate pentru organizarea unui eveniment de calitate care să satisfacă aşteptările firmelor expozante şi ale vizitatorilor, astfel încât parteneriatul dumneavoastră cu Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE să fie un SUCCES.

Ne puteţi contacta la următoarele numere de telefon:

0724209499 – Rodica Zaharia

0728929111 – Alina Stanciu

Vă invităm să ne urmăriţi şi pe:

www.miresedunarene.weebly.com

www.miresedunarene.blogspot.com

Facebook: Mirese Dunărene

 

Comentarii

comentarii