Deputatul Daniel Florea „l-a ajutat„ astăzi pe „Moș Nicolae„

0
43

Daniel Florea, Deputatul PSD de Călărași a avut o zi plină astăzi. I-a ținut locul lui „Moș Nicolae„ pentru câteva ore. Dis de dimineață, parlamentarul a venit la Călărași cu gândul să împartă mai multe bucurii micuților și tinerilor cu dizabilități din centrele de plasament și nu numai. Florea a a vut mai întâi o vizită la clasa pregătitoare a Liceului Danubius, acolo unde a fost primit cu colinde de tinerii de etnie rromă. Copii de la Școala „Nicolae Titulescu„ s-au bucurat și ei de vizita lui Florea. Deputatul a scris și câteva cuvinte cu această ocazie pe contul său de facebook. „Moș Nicolae m-a rugat să-l ajut să ducă niște cadouri copiilor care fac primii pași la învățătură și l-am ascultat cu mare bucurie!„, a scris Florea. 

Cele mai emoționante întâlniri au avut loc la Direcția de Asistență Socială Călărași. Micuții de aici nu au primit din partea deputatului doar dulciuri, sucuri, fruncte ci și multă afecțiune și dragoste din partea tânărului Deputat. 

Daniel Florea nu se află la prima acțiune de acest gen la Călărași în prag de Sărbători. Căsătorit cu doi copii, Florea știe ce înseamnă bucuria unui copil atunci când îi dăruiești ceva. 

Comentarii

comentarii