Ultima fiţă. Pariurile dau Preşedintele României!

0
53

Ce înseamnă asta? Cotele la pariuri nu țin cont de sondaje. Ele sunt făcute de specialiști din străinătate, care au, de foarte mult ori informații de tip insider. Astfel, ceea ce nu spun public PSD-PC-UNPR și ACL despre cifrele reale ale lui Victor Ponta și Klaus Iohannis, află oamenii specializați în așa ceva de la casele de pariuri.

Victor Ponta și Klaus Iohannis vor ajunge în turul 2. Nicio supriză și nimic nou, veți spune. Dar, Ponta va obține un procent ce cu greu va depăși 38,5%. Klaus Iohannis va lua și el cu 10 procente mai puțin, adică undeva la 28,5%. Acestea vor fi cifrele pentru primul tur.

Cota la pariuri a lui Ponta de a ieși președinte al României a fost, la începutul campaniei, de 1.70. Apoi, a ajuns la 1.40, dar, după loviturile DNA, Ponta are acum 1.55. În procente, Ponta era creditat cu 40,5%.

Klaus Iohannis a pornit de la 2.20 și ajunsese la 4.00 înainte de anunțul ÎCCJ. Acum, liderul PNL are cota 3 de a ajunge președintele României. În procente, Iohannis era creditat cu 27,5%. Toate cifrele le vedeți în imaginea de mai jos.

Sursa:  stiripesurse.ro

Comentarii

comentarii