FOTO – Dunărea, ce lider!

0
40

Călărăşenii au măturat pe jos cu echipa lui Leo Strizu, Metaloglobus. Întreaga echipă a demonstrat astăzi pe stadionul Municipal din Călăraşi că îşi merită poziţia din clasament. Un joc foarte bun practicat de echipa de pe malul Borcei în cadrul rundei a 8-a. Poate cel mai bun meci de până acum făcut de trupa lui Răuţă. Bodo Kanda deschide repede scorul (5), iar Marian Şerban a făcut 2 – 0 după ce Andrei Valentin a trimis balonul spre poarta adversă (26). 

În partea secundă Dunărea şi-a continuat asaltul la poarta celor de la Metaloglobus. Bucureştenii au apărut  rar în careul lui Popa, fără să-i pună prea mult în pericol poarta. Călărăşenii au mai marcat în repriza secundă încă 3 goluri prin Botea (56), M. Ştefan (82) şi Stavilă (85). La capătul unui meci, fără prea mari greşelu, Dunărea îşi trece în cont a 6-a reuşită după 8 etape şi rămâne pe prima poziţie în clasamentul seriei a II-a cu 19 puncte.

Într-un alt meci, Delta Tulcea, una dintre favoritele la promovare a scos un rezultat de egalitate la Modelu. Trupa lui Valeriu Petrescu a reuşit să încurce puţin echipa din Tulcea după un 2 – 2 parafat pe arena din comuna Modelu. Un rezultat cât se poate de mulţumitor care "ajută" echipa călărăşeană în lupta pentru locul 1 din Seria a 2-a.   

Vezi aici clasamentul!

SERIA II

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti 5-0
Kanda (5), M. Şerban (26), Botea (56), M. Ştefan (82), Stavilă (85)
Dinamo II Bucureşti – Gloria Popeşti Leordeni 0-1
Romanescu (21)
Înainte Modelu – Delta Dobrogea Tulcea 2-2
Peniţă (10, 22) / N. Creţu (19 – pen.), Chelaru (30)
CS Tunari – Callatis 2012 Mangalia 5-0
Ilin (22, 64), Cr. Panait (25), I. Mocanu (53), Vleoangă (71)
Viitorul Axintele – Juventus Bucureşti*
Voinţa Snagov – Metalosport Galaţi*
Viitorul Domneşti – Oţelul II Galaţi*

Comentarii

comentarii