ADR Sud Muntenia sprijină noii beneficiari privați de fonduri Regio pentru implementarea corectă a proiectelor

0
23

Scopul celui de-al șaselea seminar de instruire din cadrul ciclului dedicat noilor beneficiari privați de fonduri Regio a fost de a-i sprijini în implementarea corectă a proiectelor pentru care au obţinut, în luna iunie, finanţare nerambursabilă de 100% din FEDR şi de la bugetul de stat.

În cadrul evenimentului, noii beneficiari privaţi au primit informaţii utile despre etapele implementării proiectelor, și anume detalii de specialitate despre procesul de derulare a proiectelor, despre rolul pistelor de audit, despre regulile privind identitatea vizuală Regio ce trebuie să fie respectate în activităţile de informare şi publicitate, precum şi despre documentele folosite în implementarea contractelor (prefinanţare, notificare privind depunerea cererii de prefinanţare/ rambursare, termen de depunere, documente ce trebuie să însoţească cererile de plată). Totodată, beneficiarii de fonduri Regio au fost informaţi despre cum trebuie realizate achiziţiile publice în cadrul proiectului‚ principii şi reguli, întocmirea documentaţiei de atribuire, precum şi despre conformitatea dosarului achiziţiei.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din Regio puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

Comentarii

comentarii