FOTO / CSM Călărași a făcut scor cu Focșani

0
28

În primul rând trebuie să trecem în revistă faptul că handbaliștii n-au avut bani de ouă de Paști. Asta pentru că bugetul Clubului Sportiv Municipal Călărași a fost destul de sărac. Până la urmă lucrurile s-au rezolvat și Șania & Co și-au primit banii cu puțină întârziere dar și cu multe discuții. Una peste alta a ieșit bine într-un final dar dacă vrem în Liga Națională ar trebui să vedem dacă sunt și bani pentru așa ceva. Jucători de talia lui Gavriloaia, Savlovschi, Pârăianu sau Șania nu stau la Călărași pe banii dați cu țârăita dacă ajung în Ligă.   

Astăzi în sala Polivalentă de la Călărași, o sală destul de plină, CSM Călărași a trecut lejer de CSM Focșani, scor 32 la 16 în etapa a XXII-a. La pauza meciului, tabela arăta 20 – 4. Cele mai multe goluri pentru echipa de pe malul Borcei au fost date de Răzvan Gavriloaia (10). Până și portarul CSM-ului a dat un gol în partida de azi. Etapa viitoare, a XXIII-a, CSM Călărași se deplasează la Alexandria, meci care se joacă pe 27 aprilie iar pe 4 mai, la Călărași vine jocul decisiv cu HC Vaslui.

Echipele:

CSM Călărași: I Andrei (1gol), Manole – Roșca-4, Săulescu-2, Savlovschi-1, Mateaș-2, Velea-1, Gavriloia-10, Șania, Viznbrovschi, Popovici-2, Pârâianu-2, Mitrea-3, Frățilă-2, Tucanu, Voinea-2.

Antrenori: Sabin Dacău, Bota Ioan.

CSM Focșani: Rusu, Ungureanu – Necoară-1(gol), Cătălin S., Granatic-1, Vasilache-1, Rotaru-4, Stoica, Tănase-1, Gheorghe, Smeu-1, Popa-2, Neață-2, Năstasie. 

Antrenor: Viorel Ciobotaru.

Arbitri: A-Șerbu Teodor / B-Andrei Vasilescu (București) 

Comentarii

comentarii