Pensionarele din Olteniţa împreună cu membrii CARP au sărbătorit o primăvară dulce

0
76

„La concurs au participat şapte doamne, membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Olteniţa. Consiliul Director a hotărât ca pentru pregătirea produselor culinare să se acorde pe bază de tabel fiecărei concurente o sumă în valoare de 50 de lei, pentru că fiecare a fost de premiul I”, a declarat preşedintele CARP Olteniţa, Dumitru Gozdeicu.

„Concurentele s-au prezentat cu prăjituri deosebite, specialităţi de cofetari. Într-un cuvânt concursul şi-a atins scopul deoarece aceste produse au fost de bună calitate şi cu un aspect foarte plăcut. În fiecare an cu ocazia zilei de 8 Martie vom avea un asemenea concurs, iar în atenţia Consiliului Director stau şi alte activităţi cum ar fi întreceri cultural-sportive, de şah şi altele cu prilejul diferitelor evenimente: Ziua Persoanelor Vârstnice, Cupa Primăverii, Cupa de Toamnă. Trebuie să fac o remarcă. Membrii Casei noastre îşi desfăşoaraă activitatea cultural-sportivă în această sală, pe care noi o numim „club”, a fost extins în această iarnă, a fost renovat iar membrii noştri au toate condiţiile să-şi desfăşoare activitatea de şah, remi, table. Programul Clubului este de luni până sâmbătă de la ora 10,00 la 13,00, iar sâmbătă avem şi dimineaţă şi după amiază program. Duminica ne întânim aici de la 10,00 la 13,00, deci în toate zilele săptămânii membrii CAR pot să-şi desfăşoare activitatea în acest club”, au fost completările aduse de Gozdeicu.

Aceeaşi sursă ne-a precizat că ani de zile, cu concursul Consiliului Director al CARP Olteniţa s-au făcut economii şi cu banii strânşi s-a reuşit ridicarea unei noi construcţii, parter plus mansardă, cu care orice casă de ajutor reciproc din România s-ar mândri. „Fiecate salariat are biroul lui, iar în alte compartimente se mai află în rezervă o sală mare de conferinţe, inclusiv birouri speciale pentru arhivarea documentaţiei, pentru că noi avem foarte multe documente. Toată activitatea se desfăşoară pe calculatoare iar clădirea nouă este securizată cu o firmă specializată de pază şi dispune de sistem antiefracţie pe interior”, ne-a mai spus preşedintele CARP.

După oferirea premiilor, în cadrul prezentării sale, preşedintele Gozdeicu a propus înfiinţarea unui club de femei cu întâlniri săptămânale şi o amenajarea unei camere pentru lectură. Acesta a mai precizat că în planul de măsuri sunt programate două excursii una în vară şi alta în toamnă plus alte obiective ce se vor stabili în funcţie de cerinţe.

Participantele la concurs au fost Dobre Niculina (Tort Festiv), Dobreanu Margareta (Prăjitură Parlament şi Prăjitură cu nucă şi vişine), Vlaicu Ermina (Tiramisu), Stama Mariana (Tort Tiramisu), Mititelu Florica (Primavera), Duţă Smaranda (Tort Piramida), Stoian Lixandra (Deliciosa)

La întrunire a fost invitat şi fostul preşedinte al CARP Olteniţa, Aurel Dumitrescu, pe care actualul preşedinte, Dumitru Gozdeicu, l-a numit şi prezentat ca fiind preşedinte de onoare al întregii organizaţii. Aurel Dumitrescu a predat ştafeta din cauza unei probleme de sănătate ce nu i-a mai permis să desfăşoare activitatea de management în cadrul Casei de Ajutor Reciproc Olteniţa. 

Laura SUZEANU

Comentarii

comentarii