Dacă se va rupe USL, senatorul Iulian Dumitrescu crede că vinovat va fi Victor Ponta!

0
31

“Sunt două motive principale care stau la baza afirmaţiei mele şi vreau să vi le explic cât mai concis şi dumneavoastră:

Primul motiv: În anul 2012 s-a început cu o structură de guvernare care s-a tot modificat. PNL A CEDAT MINISTERUL JUSTIŢIEI, APOI PSD A MAI DORIT UN POST DE VICEPREMIER ÎN PLUS PENTRU CINEVA, dar NU NUMAI DIN PUNCT DE VEDERE CANTITATIV DAR ŞI CALITATIV AU APĂRUT ANUMITE PROBLEME. NU CRED CĂ VICTOR PONTA A ŢINUT UN ECHILIBRU ÎNTRE MĂSURILE CU CARACTER SOCIAL ŞI CELE LIBERALE LUATE DE GUVERN. La începutul anului S-A SPUS CĂ NU EXISTĂ SPAŢIU FISCAL PENTRU O MĂSURĂ CARE ERA CERUTĂ FERM DE PNL, RESPECTIV REDUCEREA C.A.S. La interval de 2-3 săptămâni A APĂRUT O MĂSURĂ AMBIGUĂ, ACEA ELECTOrată. PENTRU ACEASTĂ MĂSURĂ NECLARĂ S-A GĂSIT IMEDIAT 1 MILIARD DE EURO.

Al doilea motiv: CRIN ANTONESCU A MERS ALĂTURI DE VICTOR PONTA. L-A SUSŢINUT. Acum când Crin Antonescu a spus că are îndoieli că PSD îl va susţine conform înţelegerii făcute în faţa românilor, PSD evită să spună că-şi va ţine cuvântul.

USL S-A PREZENTAT ÎN FAŢA ROMÂNILOR CU UN MOD CLAR DE FUNCŢIONARE. NU VOM PERMITE SCHIMBAREA ACESTUI MOD DE FUNCŢIONARE ÎN CADRUL UNIUNII VOTATĂ DE ROMÂNI. PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL A PROMIS CĂ ÎL VA SPRIJINI CA PREMIER PE VICTOR PONTA. DUPĂ CUM ŞTIM CU TOŢII, PNL ŞI-A RESPECTAT CUVÂNTUL."

Mai multe pe: http://inregistrari.b1.ro/view-17_Feb-2014-bună_seara__românia!-116.html

 

Comentarii

comentarii