Dosarul „Mafia Cărnii”. Sechestru la Avicola Călăraşi

0
57

Potrivit site-ului www.wall-street.ro Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de catre Avicola Calarasi din magazine si stoparea oricaror livrari viitoare de marfa pana la clarificarea situatiei companiei, care este implicata intr-un dosar de evaziune fiscala de 50 mil. euro.

"Siguranta alimentelor comercializate este promisiunea fundamentala pe care compania Selgros si-o asuma si o respecta in permanenta fata de clientii sai. Sistemele HACCP (sistem de siguranta a alimentelor) si ISO 22000 implementate la Selgros asigura si garanteaza siguranta alimentelor si calitatea acestora. Fiecare lot livrat este atent verificat si, in cazul in care sunt constatate nonconformitati, este returnat la furnizor sau trimis unitatilor abilitate", transmit oficialii Selgros.

In luna septembrie, compania Selgros a refuzat in mai multe magazine livrari de la furnizorul Avicola Calarasi din cauza aspectului si calitatii necorespunzatoare. In data de 11.09.2013 magazinul Selgros din Braila a trimis direct la distrugere o cantitate importanta de carne de pasare de la Avicola Calarasi.

"SC Avicola Calarasi SA a livrat cantitati de came de pui alterata si catre magazinele din lantul Selgros, aspect constatat de Olteanu George, responsabil in cadrul Selgros Cash&Carry SRL Brasov, respectiv pulpele de pui receptionate in data de 11.09.2013 prezentau un miros ranced, inchis, iar, in paletii de marfa au fost identificate produse mancate si excremente de rozatoare (o situatie similara a fost identificata si intr-un magazin Selgros din Cluj – Napoca)", se precizeaza in referatul cu propunerea de arestare a celor implicati in dosar.

Mai multe pe http://www.wall-street.ro/

Comentarii

comentarii