Taximetriştii în atenţia autorităţilor locale

0
45

În cadrul întalnirii, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a semnalat prezenţa fenomenului de piraterie practicat de persoane neautorizate pentru efectuarea serviciului de transport persoane în regim de taxi şi preluarea călătorilor din staţiile de autobuz. S-a adus în discuţie întâlnirea anterioară, pe acelaşi subiect, din data de 13.03.2013 când cei prezenţi au fost de acord cu măsurile stabilite şi luate împreună şi anume de a se face sesizări de fiecare dată când sunt semnalate astfel de probleme. Primarul municipiului atenţionează că se vor efectua controale împreună cu reprezentanţii Poliţiei rutiere, Poliţiei locale, Transportului public local, ARR şi ANAF, în vederea stopării fenomenului pirateriei şi a neregulilor constatate în trafic.

Staţia de taxi de la “5 Călăraşi” mutată din nou?

De asemenea, s-a adus în discuţie mutarea staţiei de taxi de la 5 Călăraşi din cauza plângerilor primite de la cetăţenii ce îşi au domiciliul în acea zonă. S-a cerut verificarea la ANAF a persoanelor care efectuează curse Rent a car, dacă aceştia plătesc taxe şi impozite în conformitate cu activitatea pe care o desfăşoară, precum şi controlul contractelor şi facturilor emise. La răndul lor, taximetriştii au susţinut iniţiativele primarului Daniel Ştefan Drăgulin susţinânad că există în trafic maşini rent a car ce deţin însemne foarte asemănătoare cu cele de taxi. În discuţie a mai fost adusă şi instituirea unui control asupra tuturor taximetriştilor, iar cei care nu se supun controlului să fie sancţionaţi.

„Mi se pare normal că astfel de întâlniri să aiba loc tocmai pentru ca problemele sesizate de noi, ca şi municipalitate, să le fie adus la cunoştinţa taximetriştilor şi în felul acesta ei înşişi să ia măsuri şi să ne sesizeze asupra situaţiilor create de cei care practică pirateria. Sperăm ca împreună să oferim locuitorilor municipiului Călăraşi servicii de calitate”, a declarat, cu prilejul întâlnirii, primarul Daniel Ştefan Drăgulin.

 

Comentarii

comentarii