- Publicitate -
Acasă Local Tâlhar prins de polițiști la Călărași

Tâlhar prins de polițiști la Călărași

0
47

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat şi reţinut în după-amiaza de 04 martie a.c., pe P. Iaşar, de 27 ani, din municipiul Călăraşi, suspectat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările au fost demarate de poliţişti imediat după sesizarea faptei de către victima, S. Teodora, de 22 ani, din Călăraşi. Aceasta a reclamat pe 24 februarie a.c. că, în urmă cu o seară, în jurul orei 23,00, în timp ce se deplasa pe strada Bucureşti, la intersecţia cu strada Panduri, i-a fost smuls telefonul mobil şi portofelul de către un tânăr necunoscut, care apoi s-a îndepărtat în fugă. Prejudiciul produs în cauză a fost de 250 lei.

Investigaţiile efectuate de judiciariştii Poliţiei Municipiului Călăraşi au condus la identificarea suspectului şi recuperarea prejudiciului în proporţie de 70%. P. Iaşar a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în arest, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii

- Publicitate -

comentarii