Un arbitru din „Liga Căruțașilor„, bătut la Oltenița

0
65

Arbitrul Ionel Duţă a fost alergat pe teren de câţiva jucători ai formaţiei Victoria Şoldanu, în timpul unui meci din Liga a 5-a, din cauză că a eliminat un fotbalist. El a încasat şi câţiva pumni, motiv pentru care a fluierat finalul jocului încă din minutul 50.

Meciului dintre CSM Olteniţa şi Viitorul Şoldanu, din Liga a V-a s-a încheiat după doar 50 de minute, când arbitrul de centrul al întâlnirii, Ionel Duţă, nu a mai putut suporta tratamentul la care a fost supus din partea fotbaliştilor formaţiei oaspete.

Conform olteniteanu.ro, jucătorii de la Viitorul au devenit extrem de nervoşi când unul dintre coechipierii lor a fost eliminat. Ei au început să-l înjure pe central, iar apoi întreg scandalul a degenerat. Cel eliminat l-a fugărit pe Duţă pe tot terenul, l-a prins la una dintre porţi şi au început să-i care pumni. Arbitrul a fost scăpat din mâinile agresorului de ceilalţi fotbalişti. Imediat, Ionel Duţă a fluierat finalul partidei.

Campionatul județean de fotbal este renumit pentru scandalurile și bătăile care au loc frecvent. Nu trece o etapă să nu fie alergați arbitrii, sau bătuți de niște „infractori„ cu crampoane. De multe ori și „fluierașii„ mai sar calul prin deciziile aberante pe care le iau la unele meciuri în care sunt implicați anumiți scandalagii. 

Sursa: dailyfm.net

Comentarii

comentarii