FOTO + VIDEO / Melodie cutremurătoare în memoria lui George Naghi

0
78

Peste 6 zile se face un an de la dispariția patronului Aldis Călărași, George Naghi. Nepoata acestuia, Liliana Carmen Stoica pare să-i ducă lipsa cel mai mult, fostului ei unchi. Aceasta a postat aseară pe facebook o fotografie cu fostul patron al mezelurilor și câteva cuvinte cutremurătoare în memoria lui Naghi. Liliana a compus și o melodie pe care a postat-o pe contul său de youtube.

„Pentru un om de o calitate deosebită, uitarea nu există. Cu cât trece vremea, cu atât durerea de lipsa lui se accentuează. Se apropie un an de când a plecat dintre noi… nu te vom uita niciodată!„, a scris Liliana pe contul ei plin de amintiri cu fostul patron Aldis. Aceasta i-a dedicat și o melodie lui George Naghi pe youtube. „Viață dulce-amară„ versuri Liliana Carmen Stoica Muzică și voce Dan Lucian Corb. Piesa dedicată inegalabilului meu unchi George care în ziua de 7 august 2011 a plecat brusc și nefiresc în lumea celor drepți„, mai scrie Liliana, nepoata lui Naghi, cea care în luna septembrie a anului trecut a lansat și prima carte în care este amintit „regele mezelurilor„. Sâmbătă 28 iulie, familia milionarului i-a făcut parastas de an pentru că pe data de 7 august este post. La parastas, familia și-a primit invitații de seamă la pensiunea „Ada Aldis„, locație preferată pentru nenumăratele petreceri ale fostului patron Aldis.

George Naghi a murit pe data de 7 august, la vârsta de 59 de ani, într-un accident nautic produs pe braţul Borcea în zona dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu. El se afla în barcă, la o plimbare, cu soţia, Alina (53 de ani), care a suferit mai multe traumatisme.

Compania Elit a cumpărat acțiuni de la Aldis

Firma Aldis pe care el a ridicat-o în anii 90-91 reprezenta o investitie de aproximativ 70 de milioane de euro, cu o capacitate de 200 de tone de produse pe zi. „Aldis Călărași„ a fost al III-lea producător de pe piaţa procesatorilor de carne din România, cu afaceri de 97,6 milioane euro în 2010. Familia Naghi figurează în topul Forbes cu o avere de 28 milioane de euro. După moartea acestuia, firma Aldis a înregistrat foarte multe pierderi, soția Alina Naghi fiind cea care a încercat să redreseze situația destul de dezastruoasă a afacerii. Aldis a pierdut în aproximativ un an de zile, milioane de euro ajungând de la închiderea unor magazine mari de prin țară până la împrumuturi pe care familia nu a mai avut de unde să le acopere. În acest moment, mai mult de jumătate din acțiunile firmei sunt în contul lui Dorin Mateiu, patronul Elit, cel mai puternic antreprenor ardelean din industria mezelurilor.

Ascultă mai jos melodia în memoria fostului patron Aldis!

Comentarii

comentarii