Venus a evadat din Liga Tractoriștilor! „Barcelona” în Liga a 3-a!

0
75

Am zis noi că Venus Independența este Barcelona Călărașiului? Am zis! Am avut dreptate? Am avut! Campioana județului Călărași a reușit joi, 21 iunie cea mai mare performanță din istoria sa. Am zis noi că ăia de la Agigea sunt meduze? Am zis! Venus Independența a promovat în Liga a 3-a după ce a trecut, scor 4-3, după loviturile de departajare de CS Agigea, în meciul de baraj care a avut loc la Slobozia.

Jos pălăria pentru Zeciu!

Acum tot județul trebuie să facă ceea ce se cuvine. Echipa din Independența merită felicitări. Ilie Zeciu a demonstrat că este antrenor, chiar dacă îi lipsesc hârtiile care să ateste acest lucru. Performanța obținuta valorează mult mai mult decât un document. Zeciu poate reprezenta o variantă chiar și pentru Dunărea Călărași. După un sezon în care nu a avut rival, Venus Independența și-a demonstrat valoarea la Slobozia. Coadele nu este doar cea mai bună echipa din județ. Coadele a adunat cei mai buni jucători din județ, iar faptul că Venus a devenit cea mai bună echipă din județ i se datorează lui Ilie Zeciu.

Dan Condei este eroul de la Slobozia

Performanța este unică și trebuie sărbătorită așa cum se cuvine. Venus Independența merită să joace în Liga a 3-a. Are stadion, are oameni cu putere, are conducători pricepuți, are jucători care pot face față la acest nivel. Deja se fac speculații privind viitorul antrenor și lotul de jucători, însă e păcat să ne punem în calea valurilor de șampanie care curg acum la Independența. Deocamdată toți trebuie să facem același lucru. Portarul Dan Condei este eroul de la Slobozia. Adi Oprea, golgheterul județului, a ratat un penalty, însă nu trebuie înjurat. Fără golurile sale Venus nu ar fi ajuns la baraj.

Cațaros, la „pescărie”!

În dimineața meciului de baraj, de la Slobozia, cu CS Agigea președintele executiv al celor de la Venus umbla disperat pentru vizele medicale la Centrul Județean de Medicină Sportivă.
Deși hotărârea F.R.F. este veche, de peste 6-7 ani, nimeni nu i-a dat atenție. Și nu mă refer la conducerea A.J.F. Călărași care ne-a obișnuit să facă fotbal ca … lăutarii, adică, “după ureche”, ci la cei care au responsabilitatea directă a tinerilor care intră în teren și fac sport. Dacă pe cei de la A.J.F. nu i-a interesat pe unde se duc și cum reprezintă copii-campioni de la Ciocanești, fotbalul călărășean, ce-i interesa ca Venus Independența să aibă vizele medicale cerute de F.R.F.?
Cum un meci nu s-a disputat FC ZAGON (CV) – CS UNIREA STÂLPU (BZ) a fost 3-0 la “masa verde” pentru că jucătorii buzoieni nu au avut vize medicale de la Centrul Județean de Medicină Sportivă, tocmai din această cauză, Ion Radu a reușit, în final, să aibă totul pus la punct. Dar Ion Radu a avut tăria de caracter de a consuma în sine toată situația, de a lupta cu disperare pentru o rezolvarea favorabilă, de a nu tulbura liniștea echipei înainte de … evadarea din Liga Tractoriștilor! Și a reușit!

Ilie Zeciu: „Am câștigat cu inima, nu am cuvinte să mulțumesc elevilor mei”

Piron: „Am jucat perfect, i-am așteptam, am fost umili și am stiut să mușcăm exact când a trebuit!”

Condei: „Nu sunt erou,  eroii sunt pe fronturile de luptă  Mi-am făcut datoria și am răsplătit sufletele ce au au făcut posibilă existența acestei echipe!”

Comentarii

comentarii