„Hoție la listele pentru locuințe sociale„

Sursa foto: www.mediacalarasi.ro
Primăria Municipiului Călărași a stabilit listele cu cei care urmează să primească un apartament social.

Consilierii locali ai municipiului Călăraşi au aprobat miercuri într-o şedinţă extraordinară la sediul Primăriei Călărași, lista de prioritate şi ierarhizare ce cuprinde solicitanţii îndreptăţiţi să primească în anul 2013 o locuinţă socială. Deși conducerea primăriei susține că dă dovadă de transparență, din păcate se pare că nu este deloc așa și respectiva listă a creat deja primele nemulțumiri. „Nu se poate așa ceva! Eu am dosar de ani de zile pentru o locuință socială și nu sunt pe listă. Alți colegi de-ai mei nu prind nici ei o locuință cu toate că și ei au depus dosare de ani de zile. Am familie și copil, stau pe drumuri și la Primărie se dau locuințe sociale pe pile! Fac contestație, nici nu mă gândesc! Hoție pe față la listele pentru locuințe. Se dau numai pe pile și șpagă. Am văzut persoane care au dosar depus de doar două luni și sunt în fața mea pe listă! O să vă spun cum mi-au cerut șpagă cei de la Primărie pentru a urca mai sus pe listă să prind o locuință! Mă duc și la Poliție!„, a declarat un cetățean nemulțumit că nu s-a regăsit pe listele cu locuințe sociale, deși avea depus dosar de mai mulți ani. 

Și site-ul www.mediacalarasi.ro a publicat listele cu cei care ar urma să primească locuințe sociale în 2013 dar și o serie de nemulțumiri. „Sunt foarte nemulţumită, foarte nemulţumită. Copiii mei au depus dosar din 2008 la primăria Călăraşi pentru o locuinţă socială şi alţii care au depus de o lună, două de zile au luat locuinţă socială şi este incorect, incorect. (…) Şi mai mult de atât pe lista respectivă se află foarte multe persoane care nu au nicio legătură cu vechimea dosarului. Sunt pile. Ce să mai spunem? Sunt pile” a declarat, pentru www.mediacalarasi.ro, una dintre rudele celor nemulţumiţi şi care doreşte să îi fie păstrat anonimatul. 

Numărul locuinţelor sociale care urmează a fi date în folosinţă de reprezentanţii primăriei municipiului Călăraşi se ridică la 58„, mai scrie site-ul www.mediacalarasi.ro.

 

Sursa foto: www.mediacalarasi.ro

Vezi listele în galeria foto de mai jos:

randomness